Byåsen IL Orientering

Orienteringsutstyr

Orientering er en utstyrs-mild idrett.

Som nybegynner trenger du kun en tidtakingsbrikke for løp (Emit) og et kompass. Etterhvert kan det være lurt å bytte ut joggeskoene med o-sko. O-sko er lettere når de ble våte, de har bedre såle som gjør at spisse stener etc ikke kommer opp gjennom sålen, og de er mere stabile/lavere for å forhindre overtråkk. Vi har en sponsoravtale med Dovre Entreprenør AS som betinger at alle løper med Byåsen ILs offisielle o-skjorte i terminfestede løp, innenlands og utenlands.

Tidtakingsbrikke kan bestilles her

Kompass og o-sko kan kjøpes på nett hos Off-track her eller hos Runes O-Utstyr her. (rabattkode: BYAA2024 gir 25% på sko og kompass hos Rune)

På større arrangement har ulike o-sports-butikker utsalg på arena.

Byåsens løpsdrakter og overtrekkstøy bestilles direkte fra Trimtex sin nettbutikk på senvinteren. Dette varsles på hjemmesida. Når du er pålogget Trimtex sin nettbutikk får man også 15/20% rabatt på øvrige varer utover klubbkolleksjonen. Det er åpnet for at det kan bestilles fra andre avdelingers kolleksjon, men vær da nøye på at du plukker rett design.

Byåsen ILs overtrekksdrakt:

Byåsen Orientering sine løpsdrakter:

Byåsen Orienterings fritidstøy:

Spm: Kontakt Øystein Wiggen 97715660, oystein.wiggen@lindorff.com