Hovedløpsprosjektet i orientering 2019

Hovedløpsprosjektet 2019 er et tilbud til klubbene i Sør-Trøndelag O-krets for alle utøvere født i 2003-2006. For disse utøverne så blir det muligheter å delta på morsomme orienteringsaktiviteter utover vinteren og våren. Les mer....

Hovedløpsprosjektet

De siste 7-8 årene så har Sør-Trøndelag Orienteringskrets hatt et tilbud som heter “Hovedløpsprosjektet” som har vært rettet mot aldersgruppa 13-16 år.  Formålet med prosjektet er å bygge gode og utviklende miljøer for orienteringsungdom rundt om i kretsene og skape vennskap på tvers av klubbene. Samtidig ønsker man å motivere ungdommer til å delta på Hovedløpet og O-landsleiren. For sesongen 2019 så vil Hovedløpsprosjektet gjelde de som er født i 2003, 2004, 2005 og 2006. De som er 13 år (født 2006) er inkludert i dette prosjektet selv om de ikke kan delta på Hovedløpet og O-landsleiren.

Gjennom vinteren så er det lagt opp til felles kveldssamling en gang i måneden. Til våren vil det bli ei dagssamling på Stjørdal og ei helgesamling på Oppdal. Foreløpig plan ser slik ut (kan komme noen endringer):

  • Torsdag 3/1: Innendørs-o på Dragvoll m/Quiz og info om årets opplegg

  • Torsdag 7/2: Sprintløp på Åsvang + aktiviteter inne på skolen

  • Onsdag 13/3: Løp/sprintløp på Melhus + aktiviteter inne

Det blir pizzaservering alle dager.

  • Lørdag 4/5: Dagssamling i området Trondheim/Stjørdal

  • Helga 21-23/6: Samling på Oppdal

Det vil bli sendt ut informasjon om opplegget i forkant av hver aktivitet og vanligvis så ønsker vi påmelding.

Det er jo mange som driver med vinteraktiviteter og disse bør jo prioriteres om det bli kollisjoner. Anbefaler imidlertid alle (også foreldre) til å delta på innendørs-o på Dragvoll. Dette er veldig moro å være med på. Ellers er opplegget lagt opp slik at alle kan delta uavhengig av ferdighetsnivå og det er ikke noe problem om man nettopp har begynt med orientering. Vi vil organisere felles transport til de ulike aktivitetene.

 

Hovedløpet

Hovedløpet arrangeres for de som er i alderen 14-16 år og er et uoffisielt NM for yngre. Det er fri påmelding til Hovedløpet og her kan alle delta uavhengig av ambisjonsnivå og ferdigheter. Hovedløpet består av et individuelt løp på lørdag og en sprintstafett på søndag. Hovedløpet 2019 blir arrangert på Tynset 3.-4. August (https://www.facebook.com/HLOLL2019/). Det vil bli satt opp felles buss fra Trondheim fredag 2/8.

Hjemmeside for Hovedløpet finner dere her: http://www.hloll2019.no/

 

O-Landsleir

Etter at Hovedløpet er gjennomført så starter O-landsleiren (også 14-16 år). Denne varer offisielt fra søndag til onsdag. Da er dagene fylt opp med ulike aktiviteter og treninger. Her bruker det å være mange morsomme aktiviteter og man blir raskt kjent med utøvere fra hele landet. Under både Hovedløpet og O-landsleiren blir det organisert overnatting og alt av mat er inkludert. Det koster ca 3000 kr å delta, men klubben dekker som regel 50% av dette. De aller fleste er med på både Hovedløpet og O-landsleiren, men det er mulig å være med på kun en av delene også.

 

Vi håper så mange som mulig har lyst til å delta aktivitetene i Hovedløpsprosjektet og blir med Hovedløpet/O-landsleir. Ta gjerne kontakt dersom dere har noen spørsmål. 

 

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift