Godt oppmøte på mandagstreningene

Det har vært veldig bra oppmøte på mandagstreningene så langt i høst og mange nye utøvere har blitt faste deltakere. Les mer ....

Mandagstreningene har bestått av en løpetur fra kl 19 (eller kl 19.30) og deretter innetrening. Løpeturen går i såpass rolig fart at de aller fleste kan være med her. Man har også hatt mulighet for å velge om man er med en time eller en halvtime. 

På innetreningene er det først litt oppvarming med ballspill og deretter spenstrening og til slutt styrke. Hele treninga blir ledet av vår dyktige trener Lene som sørger for et variert opplegg. Her er det mulig for alle aldersgrupper å være med. De yngste er vel rundt 12 år og og vi har med spreke folk som har rundet 60 år.

I desember vil det kun bli utetreninger pga at skolen er stengt for diverse julearrangement. Da vil det bli treningsstart kl 19 fra Stavset Skole. Her er det bare å møte opp :-) Anbefaler de som har muligheten til å registrere seg på Facebook-siden for O-avdelinga som er "Byåsen IL Orientering" hvor det blir lagt ut litt mer detaljert info om treningene.

 

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift